Myntväxlare

MEI CASHFLOW® serie 7000

En revolution inom myntväxlarteknik, MEI CashFlow® serie 7000 hjälper till att öka försäljningen och öka din vinst.

En viktig egenskap hos MEI CashFlow® serie 7000 är dess förmåga att lämna viktig data som ger en bättre förståelse av kassaflödet. Ladda ner transaktioner på förlorad försäljning, hur mycket rören ska fyllas på och hur mycket pengar som finns i växlaren.

En annan stor fördel är växlaren förmåga att minimera "ingen växel tillbaks" situationer och beloppet i kontanter som lagras i maskinen tack vare dess kapacitet (fem rör), dess flexibilitet och intelligenta Auto Float system. Systemet övervakar transaktioner och säkerställer rätt mängd av rätt mynt i rören.

Med den högsta myntkapaciteten på marknaden och fem aktiva rör eliminerar MEI CashFlow® serie 7000 situationer av förändring som uppkommer på krävande platser. Genom ständig övervakning av myntflödet kan växlaren också arbeta för att minska kontanter bundna i rören genom val av produktpris eller kapacitet, samt ge råd om en mer lämplig tubkonfiguration vid behov.

Tekniska data om MEI CASHFLOW® serie 7000

MEI EC6000

Ekonomi
MEI EC6000 är en robust och mycket prisvärd myntväxlare.

Acceptans och säkerhet
MEI EC6000 innehåller marknadsledande diskrimineringsteknik som innebär att dina kunder alltid kommer att kunna göra ett köp samtidigt som du är skyddad mot bedrägerier.

Tillförlitlighet
Fullt tillgänglig myntbana gör underhåll på plats enkelt, vilket minimerar driftstopp och håller intäkterna uppe.

Användarvänlig
Enkel installation, enkelt kassettbyte minimerar utbildningskrav och minskar ägandekostnad. Konstruerad för ‘Plug & Play’.

Teknisk data om MEI EC6000

CASHFLOW® 7900

CASHFLOW® 7900

CASHFLOW® serie 7000CASHFLOW® serie 7000
Ladda ned datablad

MEI EC6000

MEI EC6000

MEI EC6000MEI EC6000
Ladda ned datablad

Varför välja MEI?

MEI har fokuserat kontinuerligt på behovet hos varuautomatindustrin de senaste 30 åren. Branschen har från MEI erfarit innovation, uppfinning och engagemang för obemannade försäljningsautomater världen över.

MEI är en av de största tillverkarna av elektroniska myntväxlare, myntacceptorer, kontantlösa betalsystem och andra system för automatanvändning. Över en miljard transaktioner görs varje vecka i 90 olika länder som använder produkter från MEI.